28/06/2024

Anime Wind Breaker dobi 2. sezono

Animejska serijska adaptacija mange Wind Breaker mangakaja Satoruja Niija je včeraj s 13. epizodo zaključila svojo prvo sezono, osebje, ki stoji za produkcijo animeja, pa je že najavilo, da se bo animejska adaptacija nadaljevala z 2. sezono, ki prihaja na japonske male zaslone v letu 2025.

Tudi pretočnik Crunchyroll, kjer si lahko ogledate celotno 1. sezono, je že najavil, da bo predvajal tudi 2. sezono te priljubljene animejske serije, in sicer v več kot 200 državah po vsem svetu. Najavni videoposnetek, ki si ga lahko ogledate spodaj je objavil Aniplex.

Prva epizoda prve sezone se je na japonskih televizijskih postajah in pretočniku Crunchyroll premierno predvajala 4. aprila letos, medtem ko se je predpremierno prikazovanje zgodilo na velikem platnu, in sicer 31. marca 2024 na dogodku v Shinjuku Wald 9, kjer je bila prisotna tudi ekipa, odgovorna za nastanek animejske adaptacije.

Za režijo animeja je pri studiu CloverWorks odgovoren Toshifumi Akai (Fate/Grand Order Absolute Demonic Front: Babylonia), za kompozicijo serije Hiroshi Seko (Attack on Titan, Jujutsu Kaisen), za načrtovanje likov Taishi Kawakami (Akebi's Sailor Uniform) in za glasbo Ryō Takahashi (Arifureta - From Commonplace to World's Strongest).

Satoru Nii je mango v japonščini začel izdajati januarja 2021, in sicer v aplikaciji Magazine Pocket založbe Kodansha, ki je 9. maja letos izdala že 19. zvezek z zbranimi poglavji. Manga je na voljo tudi v angleškem jeziku, za kar skrbijo pri založbi Kodansha USA Publishing, kjer v digitalni obliki izhaja že od spomladi 2022. Zdaj jo izdajajo tudi v tiskani obliki. Pri tej založbi mango opisujejo sledeče:

Manga, polna adrenalina, postavljena v srednjo šolo za prestopnike, ki so zdaj junaki, kateri varujejo svoje mesto. V šolo pride neustrašni, novi dijak, ki je odločen, da se bo priboril do samega vrha ter postal najmočnejši med vsemi. Ta napeta manga, nabita z akcijo, bo zagotovo razveselila oboževalce Tokyo Revengers in drugih zgodb o srednješolskih prestopnikih.
Haruka Sakura noče imeti nobenega opravka s slabiči - zanimajo ga samo najmočnejši med najmočnejšimi. Ravnokar je začel obiskovati srednjo šolo Furin, šolo prestopnikov, ki so poznani predvsem po svoji pretepaški moči - moči, ki jo uporabljajo za varovanje mesta pred vsemi, ki mu želijo kaj slabega. Ampak Haruko ne zanima, da bi postal junak ali del kakršne koli ekipe - samo priboriti se hoče do vrha!

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Manga YAIBA dobi novo animejsko adaptacijo

Znano je, da manga YAIBA , katere avtor je Gosho Aoyama, večini poznan po izjemno uspešni mangi Detektiv Conan , dobi animejsko adaptacijo. ...