22/06/2024

Konec leta prihaja igrana adaptacija Oshi no Ko

Izšel je dražilnik za igrano adaptacijo mange Oshi no Ko, katere avtorja sta Aka Akasaka in Mengo Yokoyari, ki razkriva, da bo igrana serija 28. novembra 2024 doživela svetovno premiero na pretočniku Amazon Prime Video in bo vsebovala 8 epizod.

Povrhu vsega pa to še ni vse. Dražilnik razkriva še eno drugo premiero. V tem primeru gre za premiero igranega filma, ki je v bistvu nadaljevanje te igrane serije. Ta bo izšel v japonskih kinih 20. decembra 2024.

Poleg dražilnika so ustvarjalci filma izdali tudi grafiko za igrano adaptacijo te mange ter razkrili nekaj odgovornih akterjev za to adaptacijo pred in za kamero. Dražilnik si lahko ogledate spodaj, grafiko pa lahko vidite na desni strani.

Za režijo filma je tako poskrbel filmar, poznan pod mononimom Smith (Inside Mari, I Want to Hold Aono-kun So Badly I Could Die), za režijo serije pa se mu je pridružila še režiserka in nekdanja igralka Hana Matsumoto (Kimi to Nara Koi o Shitemite mo). Za scenarij serije in filma je poskrbela Ayako Kitagawa (Tokyo Love Story, Laid-Back Camp), medtem ko je za glasbeno podlago filma odgovorna skupina fox capture plan (Rascal Does Not Dream of Bunny Girl Senpai, Lupin III vs. Cat's Eye). Serijo producira studio Toei, pri katerem je za produkcijo odgovoren Ryūsuke Imoto.

Med igralsko zasedbo igrane adaptacije te popularne mange najdemo Nagiso Saitō, nekdanjo članico idolske skupine =LOVE, ki igra Ruby, Asuko Saitō, nekdanjo članico idolske skupine Nogizaka46 (igrana adaptacija Tomorrow, I Will Be Someone's Girlfriend), ki upodablja Ai, Kaitoja Sakuraija (igrana adaptacija Blue Spring Ride), ki glas in stas posoja Aqui, Nanoko Haro (Suzume), ki igra Kano Arimo, Mizuki Kayashimo (Saikō no Kyōshi: 1-nen-go), ki upodablja Akane Kurokawo, ter Ano (Dead Dead Demon's Dededede Destruction), ki igra Memcho.

Manga Oshi no Ko je 12. aprila lani dobila tudi animejsko adaptacijo, katere premierna epizoda je trajala celih 90 minut. Letos animejska serija dobi tudi 2. sezono, ki bo doživela premiero 3. julija. Režiserja prve sezone animejske serije sta bila Daisuke Hiramaki (Selection Project) and Chao Nekotomi (Love is Like a Cocktail), za scenarij je poskrbel Jin Tanaka (The Misfit of Demon King Academy), medtem ko je Kanna Hirayama (Rent-A-Girlfriend) bila zadolžena za načrtovanje likov.

Akasaka (Kaguya-sama: Love is War) and Yokoyari (Scum's Wish) sta aprila 2020 začela mango izdajati v reviji Weekly Young Jump založbe Shueisha, ki mango v digitalni obliki izdaja tudi v angleščini na storitvi MANGA Plus, medtem ko ima angleško licenco za klasično knjižno obliko založba Yen Press, ki štorijo opisuje sledeče:

Gorou je ginekolog in oboževalec idolov, ki je šokiran nad novico, da si bo njegova najljubša zvezdnica Ai vzela spontan odmor. Pri tem pa se ne zaveda, da bo z njo skoval vez, ki presega vsak smisel. Laži so idolovo najmočnejše orožje v tej nezaslišni mangi Akaja Akasake (Kaguya-sama: Love is War) in Mengo Yokoyari (Scum's Wish).

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Manga YAIBA dobi novo animejsko adaptacijo

Znano je, da manga YAIBA , katere avtor je Gosho Aoyama, večini poznan po izjemno uspešni mangi Detektiv Conan , dobi animejsko adaptacijo. ...