26/06/2024

Manga Tales of Wedding Rings se bo kmalu zaključila

V julijski številki revije Monthly Big Gangan založnika Square Enix so razkrili, da bo dvojica mangakajev, poznanih pod vzdevkom Maybe, v naslednji številki revije, ki bo izšla 25. julija 2024, zaključila njuno mango Tales of Wedding Rings (Kekkon Yubiwa Monogatari).

Manga je na voljo tudi v angleškem jeziku, izdajajo pa pri založbi Yen Press, ki štorijo opisuje sledeče:

Ko Satoju najboljša prijateljica Hime zaupa, da se seli, se ta odloči, da ji bo sledil. Ko se v drugem svetu nenapovedano udeleži njene poroke, nenadoma postane ženin, ko ga poljubi! Prerokba pravi, da je njenemu možu usojeno postati kralj prstanov, heroj z izjemno močjo, ki bo rešil svet pred brezenskim kraljem! Je Sato pripravljen na izziv, ali pa se bo njegov zakonski stan zaključil, še preden se bo sploh začel?

Dvojica mangakajev Maybe je mango začela izdajati v reviji Monthly Big Gangan marca 2014, na Japonskem pa je decembra lani izšel 14. zvezek z zbranimi poglavji, medtem ko pri založbi Yen Press načertujejo njegovo izdajo 17. septembra letos. Avtorja mange sta sicer že pred tem izjavila, da si mango želita zaključiti s 15. zvezkom.

Manga je dobila tudi animejsko adaptacijo, ki je svojo premiero na japonski televiziji in storitvi Crunchyroll doživela 6. januarja letos. Napovedana je že tudi 2. sezona animejske serije, za katero je znano, da bi naj na njej sodelovala ista ekipa kot za prvo sezono.

Vir: ANN, julijska številka revije Monthly Big Gangan

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Manga YAIBA dobi novo animejsko adaptacijo

Znano je, da manga YAIBA , katere avtor je Gosho Aoyama, večini poznan po izjemno uspešni mangi Detektiv Conan , dobi animejsko adaptacijo. ...