17/06/2024

Trenutna sezona animeja Demon slayer se bo zaključila s podaljšanima epizodama

Ekipa, ki stoji za animejsko serijo Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Hashira Training, je na uradni spletni strani najavila, da bosta zadnji dve epizodi imeli podaljšano trajanje. Sedma oz. predzadnja epizoda, ki bo izšla 23. junija 2024, bo tako trajala 40 minut, medtem ko bo osma oz. zadnja epizoda, ki bo izšla 30. junija 2024, trajala kar 60 minut.

Na datum premiere zadnje epizode, tj. 30. junija 2024, bo v TOHO CINEMAS v Shinjukuju potekala tudi posebna projekcija zadnjih dveh epizod, imenovana "Hashira Training Arc Climax Special Screening", po kateri bo potekal tudi pogovor s produkcijsko ekipo.

Tudi začetek sezone je bil zaznamovan z daljšo 60-minutno epizodo, ki je premiero na japonski televiziji in pretočniku Crunchyroll doživela 12. maja 2024, še pred tem pa je bila kot del posebne projekcije Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba -Do hašira urjenja-, predvajana v japonskih in svetovnih kinih poleg zadnje epizode sezone Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Swordsmith Village. V japonskih kinih je tako doživela premiero že 2. februarja, ogledali pa smo si jo lahko tudi v slovenskih kinih, in sicer od 22. februarja.

Spodaj si lahko ogledate tudi video najavo za ti prihajajoči podaljšani epizodi te sila popoularne animejske adaptacije istoimenske mange avtorice Koyoharu Gotouge, ki je izhajala od februarja 2016 do maja 2020 v reviji Weekly Shonen Jump založbe Shueisha.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Manga YAIBA dobi novo animejsko adaptacijo

Znano je, da manga YAIBA , katere avtor je Gosho Aoyama, večini poznan po izjemno uspešni mangi Detektiv Conan , dobi animejsko adaptacijo. ...