17/07/2024

Anime Terminator Zero prihaja na Netflix konec avgusta

Začetek tedna je pretočnik Netflix razkril novi dražilnik za animejsko serijo TERMINATOR ZERO, ki prihaja izpod okrilja studia Skydance Animation (Luck) in za animacijo katerega so poskrbeli pri japonskem studiu Production I.G (Kaiju No. 8, Heavenly Delusion). Poleg novega dražilnika, ki si ga lahko ogledate spodaj, je Netflix izdal tudi novo promocijsko grafiko, ki jo lahko vidite na desni strani.

Tako dražilnik kot tudi grafika razkrivata datum, kdaj bo animejska serija prišla na storitev s pretočno vsebino, in sicer v četrtek, 29. avgusta 2024. V dražilniku je mogoče slišati glas Sonoye Mizuno (Ex Machina), ki v angleški sinhronizaciji posoja glas Eiko. Med ostalimi posojevalci glasov pa najdemo še imena, kot so Timothy Olyphant (Justified, Santa Clarita Diet) kot Terminator, André Holland (Selma, Moonlight) kot Malcolm Lee, Rosario Dawson (Ahsoka, Daredevil) kot Koroko in Ann Dowd (Hereditary) kot Prerok.

Mattson Tomlin (Project Power) je odgovorni in izvršni producent ter scenarist te animejske serije, medtem ko so v vlogi ostalih izvršnih producentov David Ellison, Dana Goldberg in Don Granger iz studia Skydance. Za režijo animejske serije pa je pri studiu Production I.G poskrbel Masashi Kudo (Sanrio Danshi).

Animejska serija bo imela osem epizod in je postavljena v enako vesolje kot prva dva filma iz franšize Terminator, vendar se bo osredotočala na povsem nove like. Pri Netflixu animirano serijo opisujejo sledeče:

Leto 2022: Bodoča vojna med nekaj preživelimi ljudmi in neskončno armado strojev besni že desetletja. Leto 1997: UI poznana kot Skynet se je začela zavedati same sebe in je začela vojno proti človeštvu.

Vojakinja, ki so jo poslali nazaj skozi čas, da spremeni usodo človeštva, je ujeta med prihodnostjo in to preteklostjo. V leto 1997 prispe, da bi zaščitila znanstvenika z imenom Malcolm Lee, ki dela na novem sistemu UI, kateri bi naj kljuboval prihajajočemu Skynetovemu napadu na človeštvo. Medtem ko se Malcolm prebija skozi moralne kompleksnosti svoje stvaritve, mu je za petami neusmiljen morilec iz prihodnosti, ki za vedno spremeni usode njegovih treh otrok.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Haloween bazar na MokuMatsuri Halloween Special

Kot smo že zapisali, se bo  Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru v soboto, 26. oktobra 2024, od 11. do 21. ure in v nedeljo, ...