29/07/2024

Slovenska družabna igra Secret Recipe kmalu na Kickstarterju

Slovenski založnik družabnih iger SnowBoardGames, za katerim imenom stojita Nika Mlinarič Hribar in Blaž Hribar, ki sta zasnovala družabno igro Hike!, katera je uspešno prestala kampanjo na platformi Kicksatrter, je te dni najavil, da bomo kmalu na tej platformi lahko podprli njun najnovejši projekt, katerega sta z nekaj informacijami že nekoliko dražila na lanski ediciji našega festivala MokuMatsuri in ga predstavljala že na letošnji konvenciji Na meji nevidnega. Govora je seveda o družabni igri Secret Recipe.

Avtorja na uradni spletni strani to igro, ki je primerna za igralce od 10. leta starosti dalje in jo lahko igrajo 2-4 igralci, njen čas igranja pa traja med 40-75 minut, opisujeta sledeče:

Babica, najboljša pekovka v mestu, se je odločila, da se bo upokojila in predala nekomu svojo knjigo z recepti, ki jih je skozi leta previdno zbirala in izpopolnjevala.

Vas zanima?

No, očitno niste edini, saj družina in prijatelji na skrivaj upajo, da bo knjiga njihova. Kdo bo torej primeren naslednik?

Babica se je odločila, da vas bo vse preizkusila. Med vse zainteresirane je razposlala pisma z recepti. Samo trenutek - pisma očitno vsebujejo samo dele receptov!

Lahko dobite manjkajoče informacije od družine in prijateljev, če z njimi delite nekaj informacij z vašega dela recepta? Če želite izvedeti, kdo bo najbolj navdušil babico in osvojil njeno zbirko nagrajenih receptov, se pripravite na serijo premetenih  namigov, hitrega razmišljanja in paktov.

Kdaj bomo namiznico lahko podprli na platformi Kickstarter še zaenkrat ni znano, lahko pa se kakopak prijavite na obveščanje na sami platformi, da boste obveščeni, kdaj se bo kampanja za podporo igre začela.

Za več informacij o samem založniku in predhodnem projektu Hike! pa priporočamo, da odklikate na uradno spletno stran založnika, kjer boste našli vse potrebne informacije in kjer lahko to prvo namiznico založnika SnowBoardGames in njen dodatek tudi naročite.

Vir: SnowBoardGames

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Poleti 2025 prihaja anime VIRGIN PUNK

Na Aniplex Online Fest 2024 so danes razkrili, da studio Shaft (serija Monogatari ) pripravlja povsem novo originalno animejsko produkcijo...