05/08/2024

Anime TERMINATOR: ZERO je dobil še uradni napovednik

Kot smo že zapisali, 29. avgusta 2024 na pretočnik Netflix prihaja animejska serija TERMINATOR: ZERO, ki bo imela osem epizod in je postavljena v enako vesolje kot prva dva filma iz franšize Terminator, a se bo osredotočala na povsem nove like. Za animacijo so poskrbeli pri Skydance Animation in japonskem studiu Production I.G, pri Netflixu pa animirano serijo opisujejo sledeče:

Leto 2022: Bodoča vojna med nekaj preživelimi ljudmi in neskončno armado strojev besni že desetletja. Leto 1997: UI poznana kot Skynet se je začela zavedati same sebe in je začela vojno proti človeštvu.

Vojakinja, ki so jo poslali nazaj skozi čas, da spremeni usodo človeštva, je ujeta med prihodnostjo in to preteklostjo. V leto 1997 prispe, da bi zaščitila znanstvenika z imenom Malcolm Lee, ki dela na novem sistemu UI, kateri bi naj kljuboval prihajajočemu Skynetovemu napadu na človeštvo. Medtem ko se Malcolm prebija skozi moralne kompleksnosti svoje stvaritve, mu je za petami neusmiljen morilec iz prihodnosti, ki za vedno spremeni usode njegovih treh otrok.
Te dni pa smo poleg že obstoječega dražilnika dobili še uradni napovednik za to animirano štorijo, ki si ga lahko ogledate spodaj. Sodni dan je že skoraj pred vrati, samo do konca tega meseca je še treba potrpeti. Do takrat pa si lahko čas krajšate s tem najnovejšim napovednikom, ki razkriva kanček zgodbe. Kako pa se bo le-ta razpletla, pa se bomo lahko kaj kmalu prepričali, ko animirana štorija prispe na pretočnik Netflix.

Vir: YouTube

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Nova slovenska igra na Kickstarterju - Secret Recipe!

Slovenski založnik družabnih iger SnowBoardGames , za katerim imenom stojita Nika Mlinarič Hribar in Blaž Hribar, ki sta zasnovala družabno...