30/08/2024

Manga UNDER NINJA dobi naslednje leto igrano adaptacijo

Na uradni spletni strani za igrano adaptacijo mange UNDER NINJA, katere avtor je Kengo Hanazawa (I am a Hero), so te dne sporočili, kdaj igrani celovečerec prihaja na japonska velika platna. Tako bo ta filmska adaptacija v svoji domovini doživela premiero 24. januarja 2025.

Poleg objave, kdaj film prihaja na japonska platna, je na uradni spletni strani te dni izšel tudi uradni dražilnik za to igrano štorijo, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Znano je tudi, da je režijo tega filma prevzel Yuichi Fukuda (Gintama, Gintama 2: Rules are Made to be Broken), ki je prav tako sodeloval pri pisanju scenarija. Kar se tiče igralske zasedbe, glavnega protagonista Kuroja Kumogakureja igra Kento Yamazaki (Kingdom, Golden Kamuy), medtem ko glavno protagonistko Ayako Noguchi upodablja Minami Hamabe (Godzilla Minus One, Kakegurui: The Movie). Grafiki za oba protagonista si lahko ogledate zgoraj.

Mangaka Kengo Hanazawa je mango UNDER NINJA začel izdajati v reviji Weekly Young Magazine založbe Kodansha julija 2018. Štorija trenutno zaobjema 12 zvezkov z zbranimi poglavji. Lanskega oktobra je bila celo adaptirana v 12-delno animejsko serijo, pod katero se je podpisal studio Tezuka Productions in si jo lahko ogledate na pretočniku Crunchyroll, ki celotno štorijo opisuje sledeče:

V sencah Japonske se bije skrita bitka. Še vedno obstaja približno 200.000 ninj, ki za skrivno organizacijo Državna obveščevalna služba NINJA ali NIN izvršujejo smrtonosne misije. Ampak pojavi se nov izzivalec: UNDER NINJA. Te ninje, poznane kot UN, na vsakem koraku nasprotujejo organizaciji NIN. Eden med njimi je Kuro, srednješolski samotar, ki so ga poslali na sprednjo bojno linijo. Kakšna bo njegova usoda in katera stran bo zmagala?

Vir: uradna spletna stran igrane adaptacije UNDER NINJA, Crunchyroll

Anime MY HERO ACADEMIA: YOU'RE NEXT prihaja v slovenska kina

Na Instagram profilu slovenskega distributerja Con Film so sporočili, da animejski celovečerec MY HERO ACADEMIA: TI SI NASLEDNJI ( Boku...