29/08/2024

Originalni anime APOCALYPSE HOTEL prihaja naslednje leto

Včeraj sta se na spletu pojavila uradna spletna stran in uradni račun na družbenem omrežju X (nekdanji Twitter) za povsem novo originalno animejsko produkcijo z naslovom APOCALYPSE HOTEL, ki prihaja izpod okrilja studiev CyberAgent in CygamesPictures. V tem primeru gre za animejsko serijo, ki bi naj premiero doživela enkrat v letu 2025. Točen datum izida zaenkrat še ni znan.

Studia sta izdala tudi dražilno grafiko, ki si jo lahko ogledate na desni strani. Na njej je zapisano "Sayonara, omotenashi" ("Zbogom, gostoljubnost"). Izšel je tudi dražilnik, ki razkriva nekaj informacij glede vpletenih pri tem projektu. Ogledate si ga lahko spodaj.

Tako je znano, da je načrtovalec originalnih likov mangaka Izumi Takemoto (Akaneko no Akuma, Transistor ni Venus), medtem ko je za kompozicijo serije odgovoren Shigeru Murakoshi (Zombie Land Saga, Ninja Kamui). Za skladbo z naslovom "skirt", ki se bo vrtela v najavni špici animejske serije, pa je poskrbela aiko (najavna šica animeja Insomniacs After School).

Na uradni spletni strani animejsko serijo opisujejo sledeče:

Na planetu Zemlja je človeštvo izumrlo in civilizacija se je porušila, ampak zgodovinski hotel v Ginzi še vedno stoji sredi porušenega mesta in ponovnega oživetja narave. Zgodba se odvija v hotelu, kjer človeška bitja več ne obstajajo.

Vir: Crunchyroll, PR Times

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Nova slovenska igra na Kickstarterju - Secret Recipe!

Slovenski založnik družabnih iger SnowBoardGames , za katerim imenom stojita Nika Mlinarič Hribar in Blaž Hribar, ki sta zasnovala družabno...