26/08/2024

Večer animejev in družabnih iger 17/2024

soboto, 31. 8. 2024, ob 16. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru, kjer za vas v sodelovanju z MKC Maribor pripravljamo dogodek Večer animejev in družabnih iger 17/2024Kot običajno je vstop na dogodek brezplačen, za obiskovalce, mlajše od 13 let, pa je priporočljivo, da se ga udeležijo v spremstvu staršev ali odgovornega skrbnika.

Tudi na tokratnem dogodku bodo na voljo različne namiznice, ki jih boste lahko prosto igrali, in sicer od klasičnih (Človek ne jezi seJengaMonopolyCatan itn.) do malce naprednejših (Mission: Red PlanetTokaidoTalisman itn.). Na konzoli Nintendo Switch pa boste lahko tokrat igrali igri Nintendo Switch Sports in Super Smash Bros. Ultimate.

Ker je to tudi zadnji dogodek pred novim šolskim letom, smo se odločili, da pripravimo majhno tekmovanje v igri s kartami UNO ALL WILD!. Število tekmovalcev je omejeno, in sicer do 10 oseb. Prijave na tekmovanje bomo zbirali na samem dogodku, zmagovalec pa bo osvojil prijetno nagrado.

Tokratni okvirni program, ki smo ga pripravili za vas, je torej sledeči:

Prosto igranje namiznih iger

Igranje video igre NINTENDO SWITCH SPORTS (NSW)

Tekmovanje v igri UNO ALL WILD!

Igranje video igre SUPER SMASH BROS. ULTIMATE! (NSW)

Člani društva pa smo se odločili, da bomo po samem dogodku ob 22. uri tokrat imeli še en krajši sestanek ob večerji, saj se je treba dogovoriti kar nekaj zadev, ki se nanašajo na sama redna druženja in druge načrtovane projekte. Če se nam želi še kdo drug pridružiti in k celotnemu pogovoru dodati kakšen svež pogled, je vsekakor vabljen.

Se vidimo!

Nova slovenska igra na Kickstarterju - Secret Recipe!

Slovenski založnik družabnih iger SnowBoardGames , za katerim imenom stojita Nika Mlinarič Hribar in Blaž Hribar, ki sta zasnovala družabno...