12/08/2024

Znan je datum konvencije MofuCon 2024

Organizatorji največje slovenske konvencije, ki se pretežno osredotoča na tematiko animejev, mang in japonske kulture, vendar vključuje tudi druge vidike geekovske kulture, so včeraj najavili točen datum, kdaj se bo letos odvijala konvencija MofuCon 2024. Povrhu so tudi razkrili novo lokacijo, o kateri se je šušljalo že dlje časa, saj je lanska konvencija pokazala, da dosedanja lokacija, ki je bila Fakulteta za računalništvo in informatiko (FRI), očitno ne bo več zadoščala, saj se je število obiskovalcev v zadnjih dveh letih drastično povečalo.


Konvencija MofuCon 2024 se bo tako letos odvijala v soboto, 21. decembra 2024, in sicer na isti lokaciji, kjer se odvija tudi konvencija Na meji nevidnega, torej na Gospodarskem razstavišču (GR) v Ljubljani.

Letos lahko torej pričakujemo večje dogajanje, za vse dodatne programske podrobnosti pa je najbolje, da obiščete uradno spletno stran konvencije, na kateri že poteka odštevanje do letošnjega dogodka, in njihova družbena omrežja (Instagram, Facebook), kjer bodo organizatorji v naslednjih mesecih razkrivali dodatne informacije o samem prihajajočem dogodku.

Vir: Makkon Instagram

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Nova slovenska igra na Kickstarterju - Secret Recipe!

Slovenski založnik družabnih iger SnowBoardGames , za katerim imenom stojita Nika Mlinarič Hribar in Blaž Hribar, ki sta zasnovala družabno...