10/09/2024

Anime MY HERO ACADEMIA: YOU'RE NEXT prihaja v slovenska kina

Na Instagram profilu slovenskega distributerja Con Film so sporočili, da animejski celovečerec MY HERO ACADEMIA: TI SI NASLEDNJI (Boku no Hîrô Akademia za Mûbî Yuâ Nekusuto), katerega angleško podnaslovljeni napovednik si lahko ogledate spodaj, prihaja tudi na slovenska velika platna. Slovenska premiera animiranega celovečerca je tako načrtovana za četrtek, 17. oktobra 2024. Anime se bo predvajal v originalnem japonskem tonskem zapisu s slovenskimi podnapisi.

Animirani celovečerec je sicer del dolgoletne animejske franšize, katere sedma sezona trenutno izhaja na japonskih malih zaslonih in pretočniku Crunchyroll, kjer najdete tudi vse ostale sezone oz. epizode, če želite nadoknaditi zamujeno. Animirani celovečerec je režiral Tensai Okamura (Wolf's Rain, Blue Exorcist), med igralsko zasedbo pa najdemo posojevalce glasov iz animejske serije, kot so Kaito Ishikawa, Yûki Kaji, Kenta Miyake, Mamoru Miyano, Meru Nukumi, Nobuhiko Okamoto idr.

To je sicer že četrti animirani celovečerec v franšizi, ki ga na spletni strani My Hero Academia Wiki opisujejo sledeče:

V družbi, kjer se heroji in zlobneži neprestano bojujejo v imenu miru in kaosa, se mora Deku, dijak srednje šole U.A., ki si želi postati najboljši heroj, kakršen je lahko, soočiti z zlobnežem, ki imitira heroja, katerega že dolgo obožuje. Lahko Deku in ostali dijaki razreda 1-A na srednji šoli U.A. obvarujejo svet pred Dark Mightom, moškim, ki trdi, da je novi simbol miru?

Vir: Con Film Slovenija

Nova slovenska igra na Kickstarterju - Secret Recipe!

Slovenski založnik družabnih iger SnowBoardGames , za katerim imenom stojita Nika Mlinarič Hribar in Blaž Hribar, ki sta zasnovala družabno...