07/10/2024

Haloween bazar na MokuMatsuri Halloween Special

Kot smo že zapisali, se bo Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru v soboto, 26. oktobra 2024, od 11. do 21. ure in v nedeljo, 27. oktobra 2024, od 11. do 18. ure prelevil v hišo strahov oz. v hišo pobega s številnimi skrivnostmi, ki jih boste obiskovalci morali razrešiti, saj bo takrat potekal poseben dogodek za noč čarovnic, ki smo ga preprosto naslovili kar MOKUMATSURI HALLOWEEN SPECIAL. Več o osnovnem opisu in najavi dogodka si lahko preberete v objavi TUKAJ.

V soboto, 26. oktobra 2024, med 11. in 19. uro bo vzporedno z dogajanjem v hiši strahov oz. hiši pobega potekal tudi MokuMatsuri Halloween bazar. Na bazarju bosta prisotni dve trgovini, pripravili pa bomo tudi "bring & buy" stojnico.

Prva trgovina, ki jo najavljamo, je nova spletna trgovina z namiznimi igrami, ki smo jo v zadnjem letu pridobili na štajerskem koncu Slovenije. Govorimo o spletni trgovini druzabneigre.si iz Miklavža na Dravskem polju. Na njihovi spletni strani si lahko pogledate, katere naslove vse imajo na voljo, in morda bo katera namiznica ujela prav vaše oko.

Kot drugo trgovino pa najavljamo Striparno Oblaček, ki bo poskrbela za bolj literarni aspekt bazarja in obogatila celotno zadevo s stripi, mangami in ostalimi stvarmi, ki jih najdete v njihovi ponudbi. Če razumete srbski jezik, najdete pri njih tudi zanimive manga naslove po zelo ugodni ceni. Njihovo ponudbo si lahko ogledate v spletni trgovini na zgornji povezavi.

Kar se tiče "bring & buy" stojnice, pa nas vsi, ki bi želeli, da se vaši rabljeni izdelki (mange, stripi, figure, video igre in ostale geekovske zadeve) prodajajo na tej stojnici, lahko kontaktirate po zasebnem sporočilu na Facebooku ali Instagramu oz. po elektronski pošti na animokuqk@gmail.com. V tem primeru bi od vas potrebovali naslednje podatke:

• Ime in priimek
  • Vaša elektronska pošta
  • Vaša telefonska številka
  • Seznam izdelkov za prodajo s cenami
Izdelke lahko dostavite do nas dan pred dogodkom (petek, 25. 10. 2024) med 16. in 21. uro ali med 9. in 11. uro na dan dogodka (sobota 26. 10. 2024), prevzamete pa jih lahko med 19. in 21. uro na dan dogodka ali v nedeljo, 27. 10. 2024, med 11. in 19. uro oz. če se dogovorimo kako drugače v korespondenci.

Se vidimo!

Haloween bazar na MokuMatsuri Halloween Special

Kot smo že zapisali, se bo  Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru v soboto, 26. oktobra 2024, od 11. do 21. ure in v nedeljo, ...